Warming-Up 2e klasse D: Oliveo wil zich herpakken, Westlandse derby mooi affiche

De competitie is alweer over de helft. Koploper CION begint afstand te nemen van de concurrentie. Oliveo, dat in december nog meedeed om plek één, is dramatisch aan het nieuwe jaar begonnen met maar liefst drie nederlagen op rij. Kunnen de blauw-witten zich komend weekend dan eindelijk herpakken? Dit en meer speelt zich komend weekend af.

Tekst: Marlon Taal

Voor de mannen van trainer Willem van der Smit staat er een thuiswedstrijd op het programma tegen hekkensluiter Hillegersberg. Oliveo verloor met maar liefst 5-0 van Nieuwerkerk. Het is aan de Pijnackerse ploeg om zich zaterdag te herpakken om nog mee te kunnen doen bovenin.

Laagvlieger

Westlandia verloor van laagvlieger Neptunus-Schiebroek. Komend weekend staat er in Naaldwijk een wedstrijd op het programma tegen het goedlopende Verburch, dat in het nieuwe kalenderjaar nog ongeslagen is. Een fraaie Westlandse derby derhalve.

Het DHC van de trainers Burak Uyar en Wim Baggerman (foto) wist nog niet te winnen in het tweede seizoenshelft. Tegen Sportclub Monster staat er voor de Delftse club weer een moeilijke wedstrijd op het programma. sc Monster won de laatste twee duels en is terug te vinden op de derde plek.

Tot slot, Vitesse Delft, de ploeg uit Tanthof is in het nieuwe jaar nog op zoek naar de eerste overwinning. Om half drie wordt er in Delft afgetrapt tegen de huidige nummer twee, VFC uit Vlaardingen.

 

Lees verder