Warming-up 3A/3B: Wilhelmus naar Full Speed, hekkensluiter DWO ontvangt DSVP

BSC’68 moet in 3A flink aan de bak bij ESTO om in de titelrace mee te blijven doen. Graaf Willem II VAC (3B) krijgt het aan de stok met Concordia. Schipluiden zal hopen op een misstap van de koploper. Zelf speelt Schipluiden een uitduel bij Blauw-Zwart.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

De verschillen zijn zeer klein in de top van de ranglijst. Winst op ESTO kan voor BSC’68 betekenen dat het dicht bij de eerste plaats komt. Een nederlaag kan een tweetal plaatsen verlies opleveren.  Het duel tegen ESTO wordt gespeeld in Bodegraven.

3e klasse B

Onderaan de ranglijst hebben diverse ploegen de punten hard nodig. Rode lantaarndrager DWO  is gastheer voor DSVP, dat maar net boven de gevarenzone staat. Blauw-Zwart, dat net als DWO een plaats bezet die aan het eind van het seizoen degradatie zou betekenen, krijgt met Schipluiden een lastigere opgave.

Suptop

Ariston’80, Laakkwartier en Full Speed willen graag een veilige positie bereiken. De studenten uit Delft moeten op bezoek bij HMSH. Het ontvangende team van trainer Faizel Soekhai (foto) kan bij winst een plek in de subtop bemachtigen. Full Speed mag de degens kruisen met het sterke Wilhelmus en Laakkwartier mag proberen voor een verrassing te zorgen tegen PGS/VOGEL.

Duindorp sv en KMD mogen zich voorlopig veilig wanen en kunnen zich richten op het bereiken van de nacompetitie. Beide teams ontmoeten elkaar op Houtrust. Voor lijstaanvoerder Graaf Willem II VAC staat een ontmoeting met Concordia op het programma.

 

Lees verder