Warming-up 4e Divisie B : Claudio Houtman: ,,DSO dichtbij de ommekeer”

Vierde Divisionist DSO bindt zaterdag om half drie voor eigen publiek op sportpark Bentwoud de strijd aan met het Haagse HBS, dat vorig weekend FC ’s-Gravenzande klopte met 2-0. DSO moest met dezelfde cijfers de punten achterlaten bij Poortugaal.  

Een bijzondere wedstrijd tussen DSO en HBS, waarin het trainersduo Bert de Best/ Claudio Houtman als koppel hun ongeslagen status in de thuiswedstrijden wil behouden. ,,Dat gaan we de groep ook voorleggen”, blikt Claudio Houtman (foto) vooruit. ,,Sinds het seizoen 2021-2022 hebben Bert en ik samen nog niet in Zoetermeer in competitieverband verloren. Los van deze extra motivatie voor de spelers heb ik, gelet op de geleverde trainingsarbeid, sowieso vertrouwen in een goed resultaat. We zitten er al weken zo dicht tegenaan. HBS heeft een goed elftal, dat we echter met een tactisch plan gaan bestrijden. Zo hebben we veel getraind op de omschakeling en het afwerken. We hopen dat dit zeker zijn vruchten gaat afwerpen.”

Bij DSO zijn Koen Jongejan en Eddy Kaffa geblesseerd. Tino Reinhardt en Faissal Zefri doen met het tweede elftal mee en zijn na blessureleed dus op de weg terug.

DSO is momenteel in 4B hekkensluiter met 16 uit 19. HBS staat zevende met 27 uit 18.

Lees verder