Ook Georni Elvilia verkast na dit seizoen van Scheveningen naar FC Rijnvogels

FC Rijnvogels heeft haar achtste nieuwe speler voor volgend seizoen gepresenteerd. Aanvaller Georni Elvilia maakte komende zomer de overstap naar de club op de Kooltuin in Katwijk.

Eerder deze week legde de Derde Divisionist uit Katwijk al een speler van Scheveningen vast, verdediger Kevin Gomez Niëto. Elvilia kwam in de jeugd uit voor Quick en Alphense Boys en zit nu voor het tweede seizoen bij de selectie van Scheveningen. Bij de Houtrust-bewoners kwam Elvilia dit seizoen tot nu toe tot achttien optredens, waarvan de laatste periode regelmatig als basisspeler.

Scheveningen-trainer John Blok liet eerder aan Haaglanden Voetbal weten, dat inmiddels bekend is welke spelers komend seizoen actief blijven op Houtrust. ,,Dat spelers tussentijds een stap maken of aan het einde van het seizoen (moeten) vertrekken hoort nu eenmaal bij het spelen in de Tweede Divisie met de daarbij horende regelingen. Dat speelt meer dan in het verleden, maar dat geldt voor spelers die graag voor Scheveningen komen spelen ook. Van de huidige spelersgroep is van bijna iedereen bekend waar ze komend seizoen spelen, dus dat is geen issue meer”, aldus Blok.

(Foto: FC Rijnvogels)

Lees verder