4e klasse C: DUNO, GSC ESDO en Quick doen goede zaken

DUNO wist maar liefst zeven keer te scoren bij sv Madestein. ODB en GSC ESDO maken samen tien doelpunten en Quick liet voor elke speler een doelpunt aantekenen.

Tekst: Jay Jay de Vos van Steenwijk

4e klasse C

ODB – GSC ESDO

ODB moest winnen om de aansluiting met GDA te behouden, hetzelfde verhaal gold voor GSC ESDO. Op papier dus een belangrijke wedstrijd voor beide teams. ODB had het zichtbaar moeilijk tegen een sterker ESDO. Al snel wist de uitploeg de score te openen nadat de achterhoede nog even wakker moest worden. Hierna waren er over en weer kansen om zowel de gelijkmaker te scoren, als de voorsprong te vergroten. De teams gingen rusten met een 0-1 tussenstand. Na de rust kwam ESDO sterk de kleedkamer uit en werd er vier keer gescoord door de uitploeg. ODB deed wat terug en maakte via Diego Wille de aansluitingstreffer, waardoor de stand 1-4 werd. Hierna werd er nog een aantal keer gescoord, waardoor de einduitslag 4-6 werd in het voordeel van ESDO. De doelpuntenmakers bij GSC ESDO waren Redouan Tabelhajet (2x), Mohamed Tabelhajet (3x). Wie de zesde produceerde is niet bekend. Voor ODB waren de doelpuntenmakers Diego Wille (foto, met rechts naast zich trainer Patrick Demmers) (3x) en Jordi Mulder.s

sv Madestein – DUNO

DUNO speelde tegen hekkensluiter sv Madestein. DUNO had het de eerste helft nog wat lastig en wist maar één keer te scoren. Kenneth Lamens had de ploeg goed aangesproken in de kleedkamer, want DUNO kwam ijzersterk de kleedkamer uit voor het tweede bedrijf. De uitploeg domineerde en wist nog zes doelpunten te scoren. DUNO doet hiermee goede zaken voor de derde plaats. De schutters bij DUNO waren Mo Simsek (2x), Kevin Jacobs (2x), Tim van Zweden, Siwan Keles en Sunny Boisseau.

Quick– SVH

De zaterdagselectie van Quick kreeg SVH op bezoek. De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd en wist al snel het net te vinden. Quick was op dreef en wist voor rust maar liefst vier keer te scoren. Zo stuurde het SVH met een flinke achterstand de kleedkamer in voor de thee. Wie vandaag ging kijken op sportpark Nieuw Hanenburg heeft een leukere tweede dan eerste helft kunnen zien. Quick kwam gedreven de kleedkamer uit en scoorde nog zeven keer. Na negentig minuten werd er afgefloten en liep een trots Quick het veld af. SVH kon niet veel inbrengen deze wedstrijd, waardoor de punten op Nieuw Hanenburg bleven. Er werd om het zo te zeggen voor elke speler een doelpunt gemaakt. Voor die elf treffers waren verantwoordelijk Pim Schmidt, Johan Henry Maasbach, Noah Munier, Daan Vierling, Milan Kroes (2x), Diego Mendo, Ole Hylkema, Tobias van Emst en Taco Steens.