DSO krijgt extra kunstgrasveld op sportpark Bentwoud

Het bestuur van DSO is blij dat de gemeenteraad heeft besloten, dat wethouder Ronald Weerwag (LHN) aan de slag kan met de aanleg van een extra kunstgrasveld op haar complex. Dit is inherent aan zijn raadsvoorstel.

,,DSO heeft een wachtlijst van 534 leden”, legt Pier Anne Nawijn namens het bestuur van de 1800 tellende leden voetbalvereniging uit. ,,We behoren tot de grootste voetbalclubs van Nederland en hebben zodoende een belangrijke sociale functie. Niet alleen binnen Zoetermeer maar ook in de regio daarbuiten. Door de toestemming van de gemeenteraad kunnen we op een relatief korte termijn grotendeels de wachtlijst gaan wegwerken als het kunstgrasveld is aangelegd.”

Trots

,,We kunnen nu de leden op de wachtlijsten gaan benaderen. Ik ben trots op de gemeenteraad dat ze de wethouder hiervoor toestemming hebben gegeven. Als vereniging kunnen we hier echt verder mee. Ook onze collega-verenigingen svo Buytenpark en FC Zoetermeer feliciteren we met het besluit dat zij ook versneld kunstgrasvelden krijgen.”

Bij de foto: Pier Anne Nawijn volgt met de interesse de raadsvergadering.

Lees verder