SVO Buytenpark krijgt komende zomer tweede kunstgrasveld

Bij de Zoetermeerse voetbalclubs, wordt ook SVO Buytenpark niet vergeten als het om kunstgras gaat. Bij de club wordt komende zomer een tweede kunstgrasveld gerealiseerd.  

Het huidige hoofdveld, dat op dit moment nog een natuurgrasveld is, zal hiermee nog in 2024 vervangen worden voor een spiksplinternieuw kunstgrasveld. Dat is het resultaat van het maandagavond aangenomen raadsvoorstel ‘Versnelling deel investeringsagenda sportaccommodaties’.

Mijlpaal

Voorzitter Jules Lieveld (foto): ,,Een geweldige mijlpaal voor SVO Buytenpark, waarmee de club al op zeer korte termijn, zowel kwalitatief als ook kwantitatief, verder kan groeien. Afgelastingen zullen hiermee bij SVO Buytenpark tot het verleden behoren en wij kunnen onze wachtlijst verder wegwerken.”

Om eraan toe te voegen: ,,Of dit zo heeft moeten zijn. SVO Buytenpark zal aankomend seizoen haar jubileumjaar in gaan. In april 2025 bestaat de club 25 jaar. Voor de club is een tweede kunstgrasveld echt fantastisch en zal dit een enorme boost betekenen. Ook is er voor de club, gelegen in het sfeervolle Buytenpark, nabij Snowworld, weer ruimte voor het aannemen van extra jeugdleden en ook extra seniorenteams zijn natuurlijk van harte welkom. Teams die bij SVO Buytenpark spelen, twee van de twee velden zijn straks een kunstgrasveld, hebben hiermee de garantie dat zij hun thuiswedstrijden en trainingen altijd op kunstgras zullen afwerken.”

Lees verder