Warming-up 3e klasse D: Naaldwijk en Lyra hebben winst nodig in derby

HVC’10 mag na de fraaie zege op koploper Excelsior’20 de degens gaan kruisen met Vierpolders. MVV’27 heeft alle kansen om te klimmen op de ranglijst met een zege op Meeuwenplaat. Naaldwijk en Lyra spelen een interessante derby op Sportpark De Hoge Bomen.

Tekst: Roland van der Linden

HVC’10 verkleinde de achterstand op koploper Excelsior’20 tot vier punten. De ploeg van trainer John de Ronde  (foto) zal in het uitduel tegen Vierpolders geen misstap willen maken om het gewonnen terrein weer te verspillen.

Lyra verspeelde kostbare punten in het uitduel bij laagvlieger DVO’32. In Vlaardingen kwam een 2-2 eindstand op de borden te staan. In de derby tegen Naaldwijk zijn de belangen dus groot voor de ploeg uit De Lier, die nu op een vierde plaats staat. Ook tegenstander Naaldwijk zal alles op alles zetten om de punten in eigen huis te houden. De thuisclub is inmiddels in de gevarenzone beland en moet de weg omhoog weer vinden.

Voor MVV’27 staat een thuisduel met Meeuwenplaat op het programma. De Maaslanders doen goed mee in de subtop en kunnen en zege op middenmoter goed gebruiken.

Lees verder