Warming-up 4e klasse C (zat/zon): Topper op Haagsche Dynamiek tussen DUNO en GDA

In 4C zijn er wat wijzigingen in de top vijf geweest na de afgelopen speelronde. Dat kan na dit weekend ook weer heel anders zijn, er staan namelijk een paar spannende wedstrijden op het programma. De zondagploeg van Voorschoten’97 hoopt dit weekend weer te winnen na eerder gewonnen duel tegen CTO’70 VV. 

Tekst: Jay Jay de Vos van Steenwijk

4e klasse C (zat)

DUNO ontvangt thuis koploper GDA. Beide teams hebben afgelopen speelronde grote overwinningen geboekt en draaien mee in de top drie. DUNO heeft het GDA al moeilijk gemaakt in de eerste seizoenshelft en hoopt dat het dit weer kunnen doen. DUNO heeft het thuisvoordeel mee en gaat vol voor de winst. BMT is inmiddels goed bezig met een comeback. Kan het deze goede reeks voortzetten tegen sv Houtwijk? sv Houtwijk verloor afgelopen speelronde van sv Loosduinen, hierdoor kon de ploeg van trainer Ronald Paas in de punten inlopen. Datzelfde sv Loosduinen speelt tegen GSC ESDO, dat inmiddels tweede staat ondanks de twee punten in mindering. De ploeg van Ali Boussaboun (foto) is de laatste wedstrijden sterk en wil meedoen voor het kampioenschap in 4C. Hekkensluiter sv Madestein speelt uit tegen sv Erasmus. sv Erasmus won de eerste seizoenshelft met 3-0 van sv Madestein en wil dit weekend wederom de drie punten in huis houden. ODB verloor afgelopen weekend, maar kwam nog knap terug. SVH leed ook een pijnlijke nederlaag tegen Quick. Beide teams willen dus de drie punten, maar naar wie gaan deze komend weekend?

sv Zuid West mag van de KNVB niet in actie komen tegen Quick, aangezien de thuisploeg een betalingsachterstand heeft bij de KNVB.

Programma

sv Zuid West DH – Quick (H) uitgesteld
DUNO – GDA
sv Houtwijk sv – BMT
sv Loosduinen – GSC ESDO
sv Erasmus – sv Madestein
SVH – ODB

4e klasse C (zon)

Voorschoten’97 mag dit weekend aantreden op Sportpark De Hoop, waar het hoopt de volle buit binnen te halen. Afgelopen weekend werd er met 5-0 verloren, maar de Voorschotenaren gaan nu zeker voor een overwinning. De vorige clash tussen deze teams werd namelijk gewonnen door Voorschoten’97. CTO ’70 VV staat met een wedstrijd minder gespeeld nog twee punten voor.

 Programma

CTO ’70 VV – Voorschoten’97

Lees verder