DSV Full Speed maakt technische staf compleet en versterkt zich met vier spelers

DSV Full Speed kondigt met enthousiasme de afronding van de technische staf aan voor het seizoen 2024-2025. De laatste toevoeging aan het team is assistent-trainer Carlo Don, die zich voegt bij de ervaren collega-assistent-trainer Willem Berkien. Don was eerder werkzaam bij Victoria’04 en Excelsior Maassluis.

Eerder liet DSV Full Speed al weten, dat Albert Verhagen als teammanager gaat fungeren en dat de nieuwe hoofdtrainer Gino Ninaber is, als opvolger van Frank Verhaar. Met deze samenstelling van de staf is de club klaar om de uitdagingen van het nieuwe seizoen aan te gaan.

Versterken

DSV Full Speed wil voor komend seizoen ook graag de selectie versterken om de weg omhoog weer te kunnen vinden. De jeugdopleiding staat volop in bloei en het eerste elftal zal niet achterblijven. DSV Full Speed kan dan ook de eerste vier nieuwe spelers verwelkomen. Verdediger Lucas Buter (20) speelt al lang voor Victoria’04 en maakt nu de overstap naar Delft. Middenvelder Keanu Kappar (25) neemt ervaring mee vanuit avonturen bij Laakkwartier, Forum Sport, Westlandia (za) en VCS. En met de komst van de aanvallers Sander Oudshoorn (27), afkomstig van sv Den Hoorn en Angelo Bonnet (22), laatst actief bij Excelsior Maassluis, hoopt DSV Full Speed ook scorend vermogen te hebben toegevoegd.

Bij de foto vlnr: Lucas Buter, Sander Oudshoorn, Carlo Don, Keanu Kappar, Albert Verhagen en Gino Ninaber (Angelo Bonnet ontbreekt op de foto).

Lees verder