Voorschoten’97 hengelt Jordy Heemskerk binnen voor zaterdagselectie

De Technische Commissie van Voorschoten’97 meldt, dat Jordy Heemskerk aankomend seizoen toegevoegd zal worden aan de zaterdagselectie van Voorschoten’97.

Jordy Heemskerk niet helemaal onbekend op sportpark Adegeest, want hij heeft zijn jeugd doorgebracht bij zowel FC Boshuizen, vv Leiden als bij Voorschoten’97. Na zijn jeugdperiode is hij FC Rijnland beland, dat later een fusie is aangegaan met vv Leiden. In 2018 is Sporting Leiden ontstaan.

Stap

Ruim acht jaar was Heemskerk actief in de selectie van Sporting Leiden. Howel hij het bijzonder naar zijn zin had bij die club, was de ambitie er toch om een stap hogerop te maken. In het voorjaar van 2023 maakte hij de overstap naar LFC (destijds FC Boshuizen) waar hij in de jeugd ook actief was geweest. Nu is Jordy Heemskerk klaar om, zoals hij zelf zegt ‘de volgende stap te maken en terug te keren op het oude nest’ Voorschoten’97. ,,Het is toch altijd wel een droom geweest om bij Voorschoten’97 in het eerste te mogen voetballen”, laat hij op de clubsite weten.

 

Lees verder