5e klasse A/C: Overtuigende zeges voor REMO en RAS, DVV Delft biedt goed tegenstand

In 5A hield DVV Delft de schade beperkt tegen lijstaanvoerder SJC. SVO Buytenpark had wellicht op meer gehoopt tegen SVV, maar kwam een gelijkspel overeen. REMO en RAS boekten beide een ruime 5-0 overwinning.

5e klasse A

SVV –   SVO Buytenpark

In Schiedam moest SVO Buytenpark aantreden tegen SVV, dat in het kelderduel een 2-0 voorsprong nam. Nog voordat de rust bereikt werd, kon het bezoekende team van trainer Francis Janse (foto) de 2-1 aantekenen via Fabian Bruster. Na de thee zetten de Zoetermeerders goed door en kwamen door treffers van Gianni Jansen en Dillon Steketee op 2-3. SVV had het laatste woord en bepaalde de eindstand op 3-3.

DVV Delft – SJC

Op eigen veld leverde rode lantaarndrager DVV Delft een knappe prestatie. Tegen koploper SJC, dat nog geen duel verloor, kon een nederlaag niet voorkomen worden, maar deze was wel bescheiden. DVV Delft hoefde maar één tegentreffer te incasseren: 0-1.

5e klasse C

REMO – HPSV

REMO kon voor de rust nog geen grote afstand nemen van HPSV, dat vanwege personele problemen maar met tien man in het veld stond. REMO ging met een 1-0 voorsprong aan de thee. In het tweede bedrijf kwamen de doelpunten wel en het ongelijke duel eindigde in 5-0. Taylor Schotte (2x), Ibrahim Soliman (2x) en Diego Grandry namen de doelpunten van de thuisploeg voor hun rekening.

RAS – Haagse Hout

Edwin Sintim scoort na zestien minuten de 1-0. Serkan Tuzlacik trof doel na een mooie combinatie: 2-0. Net voor rust nam Robert Raza de derde voor zijn rekening na een assist van Edwin Sintim. Ruststand 3-0. In de tweede helft scoorde Edwin Sintim na een kwartier zijn tweede treffer: 4-0. Even later was het de beurt aan Imad Qualhadj voor de 5-0.  RAS speelde daarna de wedstrijd rustig uit met nog een paar kansen die niet werden benut. Eindstand 5-0.