2e klasse C: HVV verspeelt dure punten in thuisduel tegen EMM’21

In de titelstrijd maakte HVV een misstap door tegen EMM’21 niet verder te komen dan een 1-1 gelijkspel. Toch klom de formatie van trainer Mike de Geer naar de tweede plaats. Concurrent DONK ging in eigen huis onderuit tegen Alphia.

Tekst: Roland van der Linden     |    Foto’s: Bert Tielemans & Patrick Gorlee

HVV begon niet goed aan het duel tegen EMM’21 maar kwam na tien minuten beter in het duel. HVV had het meeste balbezit, maar kon niet echt kansen creëren. Ook tegenstander EMM’21 wist het net niet te vinden, waardoor de teams de rust bereikten met een 0-0 stand op het bord. (Foto’s boven en onder: Bert Tielemans)

Acht minuten in de tweede helft konden de Haagse handen de lucht in, want Boris Gorlee zorgde voor de 1-0 voorsprong. Zeven minuten later was het alweer gelijk. Uit een strafschop kon EMM’21 op gelijke hoogte komen. HVV was daarna de betere ploeg, maar in de 1-1 stand kwam geen verandering meer. (Foto’s onder: Patrick Gorlee)