1e klasse C: Voorschoten’97 pakt broodnodige punten bij sv Honselersdijk

In het Westland deed de groengele formatie goede zaken met een krappe zege op sv Honselersdijk. Voorschoten’97 klom door deze overwinning naar de negende plaats en heeft weer aansluiting bij de middenmoot.

Tekst: Roland van der Linden       |     Foto’s: Koos Ophorst & Aad van der Knaap

In de eerste helft ging het duel tussen sv Honselersdijk en Voorschoten’97 gelijk op zonder veel opzienbarende momenten. De kansen waren schaars, waardoor de teams aan de thee gingen met de brilstand op het scorebord. (Foto’s boven en onder: Aad van der Knaap)

Ook na de thee waren de verschillen tussen de teams klein en bleef het duel lang in evenwicht. In de 67e minuut leken de bezoekers te scoren, maar de assistent-scheidsrechter van sv Honselersdijk stak de vlag omhoog voor buitenspel en de treffer werd afgekeurd.

Drie minuten later was het wel raak. Uit een hoekschop ging de bal via Martijn Hogenboom het doel in: 0-1. Voorschoten’97 kreeg meer kansen om te scoren, maar Jim van der Krogt en Nassim el Khiraoui zagen geen kans om de score verder op te voeren. De stand bleef 0-1. (Foto’s hierboven en onder: Koos Ophorst)