Vrouwen 3e klasse B/E/G: sv Den Hoorn behaalt monsterzege

sv Den Hoorn haalde flink uit in het duel met Berkel VR2. De ruime zege kwam in een korte periode in de tweede helft tot stand. Die Haghe moest het hoofd buigen voor KMD en de FC ’s-Gravenzande zag een ruime voorsprong tegen sc Monster smelten als sneeuw voor de zon. Op zondag was RKDEO een flink maatje te klein voor AFC.

3e klasse B

AFC 2 – RKDEO

In Amsterdam kreeg RKDEO flink klop van koploper AFC 2. De middenmoter uit Nootdorp ging met maar liefst 11-0 onderuit. RKDEO staat op een vierde plaats met zes gewonnen en zes verloren duels.

3e klasse E

LSVV’70 VR – Voorschoten’97 VR

In Leiden kwam Voorschoten’97 op een 1-0 voorsprong dankzij een doelpunt van Eva Vlak. Pas in de tweede helft kon de thuisploeg op gelijke hoogte komen. Voorschoten’97 had daarna een licht overwicht en nam opnieuw de leiding twee minuten voor het eindsignaal. Sanna Zuyderduin scoorde met een mooi afstandsschot. Vlak voor het eindsignaal kon LSVV’70 nog de 2-2 op het bord zetten.

3e klasse G

Berkel VR2 – sv Den Hoorn VR

In het duel tussen de subtoppers gingen de teams aan de thee met een 1-1 stand. Al na vijf minuten opende Izara Dijkxhoorn de score namens sv Den Hoorn. Halverwege de eerste helft kwam de thuisploeg langszij. In de tweede helft schoot sv Den Hoorn volledig uit haar slof. Tussen de 52e en 60e minuut scoorde de ploeg van Mitchel Schulte maar liefst vijf keer. Nienke van der Mispel, Eline Letsch en Izara Dijkxhoorn (3x) voerden de score op naar 1-6. Het duel eindigde uiteindelijk in 1-7. Het slotakkoord was voor Eline Letsch.

Die Haghe VR – KMD VR

In het eerste half uur speelde Die Haghe prima, maar was besluiteloos rond het strafschopgebied. De snelle speelsters van KMD zorgden voor veel dreiging en de Wateringse ploeg kwam in het laatste kwartier voor de rust op een 0-2 voorsprong. Na de hervatting had Die Haghe de overhand en kwam terug in het duel door een goal van Nathalia Stasikowska. In de laatste minuut gooide KMD het duel op slot: 1-3.

FC ’s Gravenzande VR – sc Monster VR

Het Westlandse onderonsje was een duel met twee gezichten. Vienna Warbout schoot voor de thee de thuisploeg naar een 1-0 voorsprong. In het tweede bedrijf liep FC ’s-Gravenzande weg naar een 4-1 voorsprong door twee doelpunten van Romy van Velden en een goal van Liz Hagen. Na een rode kaart voor FC ’s-Gravenzande herpakte Sportclub Monster zich en kon de stand alsnog gelijktrekken.