Claudio Houtman: ,,Bij DSO had iedereen een totale off-day”

Vierde Divisionist DSO verloor in en tegen ’s-Gravenzande met 4-0. ,,Een totale offday voor iedereen”, concludeerde Claudio Houtman (foto) namens de technische staf van de Zoetermeerder na afloop van het duel op het Juliana Sportpark.

,,FC ‘s-Gravezande was op alle fronten beter en heeft terecht gewonnen. Bij ons lukte helemaal niets. Het spelen op gras in plaats van kunstgras speelde zeker een rol (bij de 2-0 gleed onze doelman weg), alsmede het groot aantal geblesseerde spelers. Maar dit mag zeker niet als excuus gezien worden.”

,,Ondanks  dat het gewoon niet wilde lukken van DSO-kant, bleef het team wel werken”, gaat Houtman verder. ,,Dat was wel goed om te zien.  We herinnerden ons ook nog de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen RVVH. Toen werd de handdoek gegooid en liepen we tegen een grote nederlaag aan. Dat gebeurde nu dus niet. Integendeel zelfs, want we bleven ervoor gaan.”

Domper

,,De uitslag is een domper, dat zal duidelijk zijn. We hebben nu twee weken de tijd om dit resultaat te verwerken, daarna moeten we er weer staan tegen Westlandia uit. Hopelijk kunnen we dan weer beschikken over de spelers die nu geblesseerd en/of geschorst zijn. We zullen tot en met de laatste wedstrijd blijven vechten om in de Vierde Divisie te blijven”, besluit Claudio Houtman.

Lees verder