HV Toernooi – Vrouwen Cup: Forum Sport pas na rust langs FC ’s-Gravenzande

De Westlandse vrouwen van FC ’s-Gravenzande maakten het tweedeklasser Forum Sport nog behoorlijk lastig, maar moesten in de slotfase van het duel toch het hoofd buigen voor de ploeg van trainer Marco Sloos (foto).

In de eerste helft had Forum Sport veel balbezit tegen het compact spelend FC ’s-Gravenzande. De Voorburgse vrouwen hadden moeite om een gaatje te vinden in de Westlandse verdediging, waardoor de teams gingen rusten met een 0-0 stand.

Tien minuten na de doelwisseling belandde een corner van Dafhna Geels op het hoofd van Eline Hoogteijling, die voor de 0-1 tekende. De 0-2 hing in de lucht, maar uit een counter zorgde Fee Golin voor de gelijkmaker: 1-1. Forum Sport appelleerde nog voor buitenspel, maar de arbiter wilde van niets weten.

Forum Sport bracht enkele wissels in en drukte de tegenstander verder naar achter. De van een blessure teruggekeerde Ginger Wouters bracht de 1-2 op het bord en met nog vijf minuten te spelen bepaalde Taria Doornkamp de eindstand op 1-3 en met dit resultaat bekert Forum Sport verder.