Mark Privé en Dennis Huurman Hoofd Opleidingen bij DSO vanaf seizoen 2024-2025

DSO heeft in Mark Privé een interne opvolger weten te vinden voor de naar DWO vertrekkende Barry Sikking en Guno Valies. Naast Mark Privé blijft ook Dennis Huurman aan DSO verbonden als Hoofd Opleidingen Onderbouw.

Mark Privé is momenteel trainer van DSO JO23-1 en gaat met veel enthousiasme de nieuwe uitdaging aan. ,,Na zo’n dertig jaar aan trainerservaring zoek ik een nieuwe uitdaging in het voetbal”, aldus Mark Privé. ,,Na het vertrek van Barry Sikking zie ik het als een uitdaging om de jeugdopleiding verder te helpen ontwikkelen. De jeugdopleiding van DSO is een begrip in de regio en staat goed aangeschreven. Desondanks denk ik dat we deze nog steeds verder kunnen ontwikkelen.”

Met het aanstellen van Mark Privé voor het nieuwe seizoen vindt er overigens een goede overdracht plaats en kan hij zodoende samen met Barry Sikking en Guno Valies werken aan het vastleggen van de trainersstaf voor het nieuwe seizoen.

Naast Mark Privé blijft ook Dennis Huurman (foto hierboven) aan DSO verbonden als Hoofd Opleidingen Onderbouw. Hij heeft dit seizoen bij de onderbouw mooie stappen weten te zetten in het breder opleiden van de jongste jeugdspelers. Het ingeslagen traject gaat DSO met hem graag verder opvolging geven en de Zoetermeerse club is dan ook zeer content dat Dennis Huurman aan DSO verbonden blijft.

Succes

,,DSO wenst Mark Privé heel veel succes in de laatste maanden in de jacht op een tweede promotie in één jaar en wensen hem en Dennis Huurman succes in de doorontwikkeling van de DSO-jeugdopleiding. Daarnaast dankt DSO Barry Sikking en Guno Valies voor hun inzet voor onze vereniging en wenst ze voor volgend seizoen succes bij de stadsgenoot”, aldus het bestuur en Technische Commissie van DSO.

Lees verder