Warming-Up 2e klasse D: Westlandia wil voor verrassing zorgen tegen koploper CION

Met nog negen wedstrijden te spelen in de tweede klasse D is de eindsprint begonnen. De huidige koploper CION begint weg te lopen van de concurrentie. Onderin blijft het nog altijd spannend. Komend weekend staan de volgende wedstrijden op het programma.

Tekst: Marlon Taal

Oliveo speelde in eigen huis teleurstellend gelijk tegen DHC. In 2024 wist de ploeg van trainer Willem van der Smit nog maar één keer te winnen. Komend weekend reist de selectie af naar Schiedam om het op te nemen tegen HBSS. Er wordt om half drie afgetrapt. Vitesse Delft heeft de vorm ook nog niet te pakken in het nieuwe jaar. Er werd nog niet gewonnen door de ploeg van Tanthof-Zuid. Zaterdag neemt de formatie van trainer Ronald Hes het thuis op tegen Nieuwerkerk. Beide ploegen hebben evenveel punten.

Ongeslagen

Verburch is bezig aan een goede reeks. De ploeg uit Poeldijk van trainer John Zuiderwijk is tot dusver nog ongeslagen in deze jaargang. Neptunus-Schiebroek is de volgende tegenstander voor de Westlandse ploeg. Verburch is terug te vinden op plaats zes. In Schiebroek klinkt om drie uur het beginsignaal. Sportclub Monster staat netjes op de tweede plek en doet nog volop mee om promotie. Het won afgelopen weekend van HBSS met 2-1. De Westlandse ploeg speelt komend weekend in en tegen Berkel. Sportclub Monster heeft de drie punten nodig om aansluiting te behouden met de koploper.

Verrassing

Westlandia ging met 3-1 onderuit tegen het gehavende VFC. Komend weekend staat er voor de ploeg uit Naaldwijk een moeilijke thuiswedstrijd op het programma tegen de koploper CION. Westlandia is terug te vinden op plek vijf in het klassement en de ploeg van trainer Theo Verbeek (foto) zal op de Hoge Bomen graag voor een verrassing zorgen.

Tot slot DHC. De ploeg van de Brasserskade kwam in een spannende slotfase niet voorbij Oliveo. Voor DHC zijn de punten nu hard nodig om volgend seizoen weer uit te kunnen komen in de tweede klasse. In Delft neemt de ploeg van het trainersduo Burak Uyar en Wim Baggerman het op tegen hekkensluiter Hillegersberg.

 

Lees verder