Warming-up 1e klasse C: sv Nootdorp gelooft er nog in, Forum Sport-sv Honselersdijk fraai affiche

De spanning blijft te snijden in de top van de eerste klasse C. Nog zo’n zeven clubs zijn in de race voor het kampioenschap. Wippolder en FC Skillz voeren de ranglijst aan, maar daar kan Forum Sport zich ook bijvoegen. Dat heeft nu drie punten minder, maar nog een wedstrijd meer te gaan.

Tekst: Ton Beije

FC Skillz krijgt zaterdag sv Nootdorp op bezoek, dat vorige week met 3-1 won van sv Den Hoorn. Trainer Jeroen Struijs (foto) gelooft er nog steeds in. FC Skillz moet geconcentreerd zijn, want het mag thuis geen averij oplopen om mee te blijven doen. Concurrent RKDEO heeft ook een lastige klip te omzeilen. De ploeg van vertrekkend trainer Wesley Epskamp speelt op Ockenburgh tegen Die Haghe, dat de punten ook nog hard kan gebruiken. De mannen van trainer Marcel Koning zullen zich op eigen veld niet zomaar gewonnen geven.

Duur

Wippolder gaat een visite afsteken bij het altijd lastige Valken’68. Natuurlijk gaat de Delftse ploeg van trainer Mark Moen ook in Valkenburg voor de volle buit. Een fraai affiche is natuurlijk ook de ontmoeting in Voorburg tussen Forum Sport en sv Honselersdijk. Beide clubs hebben nadrukkelijk nog kans op de titel. De punten zijn dus aan de Prins Bernhardlaan heel duur.

Slachtoffer

sv Den Hoorn moet zich zaterdag voor eigen aanhang zien te herstellen van het verlies van een week terug bij hekkensluiter sv Nootdorp. VELO, dat de punten ook nog goed kan gebruiken om weg te komen uit de onderste regionen, zal zich zeker geen gewillig slachtoffer tonen. Voorschoten’97-LFC maakt het programma in deze klasse zaterdag compleet.

Lees verder