Warming-up 2e klasse C: SVC’08 kan goede stap richting veilige haven zetten

Voor alle regioteams staat een uitduel op het programma. Lijstaanvoerder VUC gaat langs bij Nieuwkoop en achtervolger HVV bindt de strijd aan met Olympia. Voor SVC’08 staat een belangrijk duel tegen CSW op het programma.

Tekst: Roland van der Linden

SVC’08 reist naar Wilnis voor de confrontatie met CSW. Het verschil op de ranglijst tussen de twee teams bedraagt drie punten in het voordeel van de formatie van trainer Michael Ros (foto). Beide teams kunnen de punten ook goed gebruiken om zich in de middenmoot te nestelen en afstand te nemen van de onderste regionen.

Verdedigen

Koploper VUC deed goede zaken tegen CSW vorige week met een duidelijke 4-1 overwinning. De pinguïns zullen hun leidende positie moeten verdedigen in het uitduel bij Nieuwkoop. De thuisploeg staat in de gevarenzone dus zal haar huid duur verkopen.

Druk

HVV kwam afgelopen weekend niet verder dan een teleurstellend 1-1 gelijkspel tegen EMM’21. De Haagse ploeg, die in de strijd om de titel verwikkeld is, zal in het duel met rode lantaarndrager Olympia vol voor de winst moeten gaan om druk te blijven zetten op VUC.

Lees verder