HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN

Dit weekend een (bijna) volledig programma in het betaalde- en amateurvoetbal. Alleen in de top van het amateurvoetbal inhaalduels. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan speciale duels.

VRIJDAG

Roda JC – ADO Den Haag

ZATERDAG

FC Dordrecht O21-ADO Den Haag O21, ADO Den Haag Vrouwen-Telstar Vrouwen, Forum Sport-sv Honselersdijk, Voorschoten’97-LFC, Valken’68-Wippolder, Die Haghe-RKDEO, FC Skillz-sv Nootdorp, sv Den Hoorn-VELO, Nieuwkoop-VUC, CSW-SVC’08, Olympia-HVV, Vitesse Delft-Nieuwerkerk, DHC-Hillegersberg, HMSH-Wilhelmus, HVC’10-MVV’27, GDA-sv Erasmus en Toofan-Semper Altius.

ZONDAG

Quick-AWC en TOGB-Gemert

In totaal weer 20 wedstrijden, waar Haaglanden Voetbal acte de presence geeft. Dat betekent, dat wij uitgebreid aandacht schenken aan bovengenoemde wedstrijden. Maar ook een overzicht (en uitslagen) van alle andere oefenduels. De tussenstanden zijn – voor zover mogelijk – zaterdag- en zondagmiddag vanaf 14.00 uur in te zien in onze LiveScores.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal.

Lees verder