5e klasse C: De Ster klimt verder omhoog, REMO en WIK ook aan winnende hand

5e klasse C: De Ster klimt verder, REMO en WIK ook aan winnende hand

REMO was op het Vlamenburg te sterk voor Haagse Hout. Ook WIK pakte de volle buit. Wanica Star werd op een ruime nederlaag getrakteerd. De Ster nestelde zich aan de onderkant van de middenmoot na een uitoverwinning op HPSV

Tekst: Roland van der Linden

Haagse Hout – REMO

De eerste twee treffers in het duel tussen Haagse Hout en REMO werden gescoord vanaf de strafschopstip. In de eerste helft schoot Ibi Soliman de 0-1 binnen en na de thee kwam Haagse Hout op 1-1. Volkan Tekten benutte de strafschop van de thuisploeg. REMO trok daarna het duel naar zich toe. Samir Offakir zorgde voor de 1-2, waarna Taylor Schotte uit een penalty voor de 1-3 eindstand tekende.

HPSV – De Ster

De Ster rekende vakkundig af met hekkensluiter HPSV. Door doelpunten van Oladeji Akintunde en Kelvin Onose wonnen de bezoekers met 0-2. Door de zege klom De Ster naar een achtste plaats.

WIK – Wanica Star

Thuisploeg WIK speelde een prima duel tegen Wanica Star en zette meteen vanaf de aftrap de toon. Vlak voor het rustsignaal scoorde Tom Doorschodt de 1-0. Zijn bal belandde fraai in de bovenhoek. Na de doelwisseling bleef WIK de bovenliggende ploeg. Broers Tom en Joey Doorschodt scoorden beiden en tilden de score naar 3-0 voor de formatie van trainer Geoffrey van Loenen (foto). Doelman Rico van der Kroft stopte nog een strafschop.

 

Lees verder