O23 3e klasse C/D: FC Zoetermeer wint nipt van DSO, HVV onderuit bij VVSB

HVV O23 moest in het topduel in 3C met VVSB een nederlaag incasseren en zakte naar de vierde plaats. Graaf Willem II VAC won het kelderduel van Scheveningen. In 3D troefde FC Zoetermeer stadsgenoot DSO af en verloor FC s’-Gravenzande van VOC.

3e divisie C

Scheveningen O23 – Graaf Willem II VAC O23

De bezoekers drukten Scheveningen dieper in de problemen en deden daarmee zelf goede zaken. Graaf Willem II VAC kwam halverwege de eerste helft op een 0-1 voorsprong. Een vrije trap van Mohamed Daoudi vloog het doel in. Acht minuten voor de rust viel de 0-2. Nu was Jack Kusters op aangeven van Ashyandro Holder trefzeker. In de stand kwam na de rust geen verandering meer. Scheveningen staat op een laatste plaats met één punt uit zes duels. Graaf Willem II VAC heeft nu zeven punten.

VVSB O23 – HVV O23

De verschillen zijn klein in de top van de ranglijst. HVV moest even pas op de plaats maken na een 3-2 nederlaag in Noordwijkerhout. De Haagse ploeg heeft  nu drie punten achterstand op VVSB en Rijnsburgse Boys.

3e divisie D

DSO O23 – FC Zoetermeer O23

Het Zoetermeerse onderonsje op Sportpark Bentwoud werd een prooi voor het bezoekende FC Zoetermeer. De enige treffer van het duel kwam in de eerste helft op het scorebord. Dylan Piket nam de 0-1 voor zijn rekening voor de ploeg van trainer Ferdy Macnack (foto).

FC ‘s Gravenzande O23 – VOC O23

De Westlanders namen al vroeg in het matige duel een 1-0 voorsprong door een treffer van Tim Rolff. Deze stand bleef tot een kwartier voor tijd op het bord staan. VOC kwam uit een strafschop op 1-1 en scoorde daarna binnen tien minuten nog twee keer. De Rotterdammers wonnen daardoor met 1-3.