Zondagvoetbal: Voorschoten’97 pakt punt, nipte nederlaag Taurus-vrouwen

Op Sportpark De Hoop in Duivendrecht kon Voorschoten’97 de winst niet grijpen in het duel met CTO’70. De Voorschotenaren keerden met een punt huiswaarts. De vrouwen van Taurus stonden weer met lege handen, maar hielden de nederlaag beperkt.

4e klasse C (zon)

CTO’70 – Voorschoten’97

Voorschoten’97 speelde een prima eerste helft tegen een inzakkend CTO’70. Uit een mooie aanval met Rob van de Berg als eindstation kwam Voorschoten’97 op een 0-1 voorsprong. In de tweede helft speelde de thuisploeg alleen maar de lange bal en kreeg Voorschoten’97 het zwaarder. De uitvallen van de ploeg van trainer Denis Luhilima (foto) waren messscherp, maar leverden geen doelpunt op. In de 85e minuut scoorde CTO’70 na een handsbal. De arbiter oordeelde anders en kende de treffer toe: 1-1.

Vrouwen 3e klasse B

Hoogland VR2 – Taurus VR

De studentes van Taurus zijn na dertien duels nog steeds puntloos. De wedstrijd tegen Hoogland 2 ging verloren, maar Taurus bood goed tegenstand en hield de schade beperkt tot een 3-2 nederlaag. Anneloes van Dijk nam beide treffers van de club uit Delft voor haar rekening.