Semper Altius haalt Patrick van Rossem binnen als coördinator meidenvoetbal

Recent onderzoek van de KNVB heeft aangetoond dat het meiden- en vrouwenvoetbal nog steeds groeit en verwacht wordt dat dit voorlopig niet zal afnemen. Reden te meer voor Semper Altius om hierop te anticiperen en het meiden- en vrouwenvoetbal te omarmen.

Om de meiden een passende plaats binnen de vereniging te bieden en doorstroming richting Semper Altius-vrouwen te realiseren, wordt vanaf komend seizoen hierop vol ingezet. Om dit in gang te zetten is speciaal hiervoor een coördinator aangesteld. Patrick van Rossem zal de technische staf gaan versterken als coördinator meidenvoetbal bij de Rijswijkse club op sportpark Hoekpolder.

Inventariseren

Patrick was tot voor kort nog actief als trainer/coach van RVC/Celeritas MO13-1, maar zal nu al richting het nieuwe seizoen de huidige voetballende meiden binnen Semper Altius benaderen om te inventariseren of zij gemengd of specifiek bij de meiden willen gaan voetballen. Ook zal hij betrokken worden bij de informatiebijeenkomsten voor het aannemen van meiden die nu nog op de wachtlijst staan. Meiden die het leuk vinden om zich bij de Semper Altius-meiden aan te sluiten, kunnen zich aanmelden via de website van de club.

Bij de foto: Patrick van Rossem tekent zijn contract onder het toeziend oog van Hoofd Opleiding Rob van Dommelen en op de achtergrond Fabian Boelhouwer (coördinator onderbouw) en Ryano Derks (coördinator bovenbouw).

Lees verder