Jean-Louis Da Costa Gomez en Wouter van Ginkel willen DWO uit degradatiezone halen

Het bestuur van DWO heeft Jean-Louis Da Costa Gomez (foto) en Wouter van Ginkel gevraagd om de vacante functie van trainer van de seniorenselectie voor de rest van het seizoen op zich te nemen. Het bestuur heeft, ondanks de lastige positie op de ranglijst, vertrouwen in hun motivatie en expertise.

,,We geloven dat ze er alles aan zullen doen, samen met de selectie en de rest van de staf, om DWO uit de degradatiezone te halen en naar een veilige plek te brengen. Jean-Louis en Wouter hebben eerder succesvol samengewerkt en goede resultaten behaald met DWO 1”, aldus het bestuur van de Zoetermeerse club. De vacature is ontstaan door het vroegtijdig vertrek van Revy Rosalia als hoofdtrainer.

Overdracht

Jean-Louis Da Costa Gomez zal zijn taken als Hoofd Jeugdopleiding overdragen om zich volledig te kunnen richten op de seniorenselectie, terwijl Wouter van Ginkel een meer prominente rol als trainer zal gaan vervullen. Het bestuur van DWO zal hen tijdens de komende wedstrijden ondersteunen om dit doel te bereiken.

Lees verder