Denzel James nieuwe aanwinst voor zaterdagselectie Voorschoten’97

De Technische Commissie van Voorschoten’97 meldt voor volgend seizoen de komst van de ervaren Denzel James (foto).

De carrière van Denzel James is begonnen op 5-jarige leeftijd bij het Leidse DoCoS. Op zijn achtste werd hij opgemerkt door de scouts van Ajax, waar hij negen jaar lang de jeugdopleiding gevolgd heeft. Het lukte hem echter niet om door te breken bij de Amsterdamse club.

vv Noordwijk

Als 17-jarige speler is Denzel James aangesloten bij de selectie van UVS. Daar vond de linksbenige dribbelaar zijn plezier weer terug en verdiende hiermee een overstap naar vv Noordwijk. Toen hij met Noordwijk tegen Sparta speelde om de KNVB-beker was hij één van de uitblinkers. Dat was voor Sparta een reden om hem direct een contract aan te bieden. Na een korte periode is James evenwel teruggekeerd naar Noordwijk.

Topfit

Begin januari van dit jaar is hij geopereerd aan een hernia en is nu hard bezig om te werken aan zijn herstel. Denzel James: ,,Het herstel gaat de goede kant op en ik ben onder goede begeleiding bezig om weer fit te worden. Wat mij betreft kan het niet snel genoeg gaan en ik ben dan ook van plan om voor het nieuwe seizoen topfit te zijn.”

(Foto: Voorschoten’97)

 

 

 

Lees verder