FC Skillz verzekert zich van komst van Marcello van Veen (XerxesDZB)

FC Skillz trekt Marcello van Veen (foto) aan voor het komende seizoen. De talentvolle verdediger annex middenvelder komt na dit seizoen over van het Rotterdamse XerxesDZB, momenteel koploper in de eerste klasse.

De 20-jarige Van Veen heeft in de jeugd van Alexandria’66 en TOGB gespeeld. Na zijn tijd in Berkel en Rodenrijs maakte Van Veen een stap naar Sittard om in het beloftenelftal van Fortuna Sittard te spelen om vervolgens weer terug te keren bij TOGB uitkomend in de Derde Divisie.

Juiste moment

,,Ik denk dat de stap naar FC Skillz voor mij op het juiste moment komt”, aldus een enthousiaste Marcello van Veen. ,,Ik ben onder de indruk geraakt van wat de club in een korte tijd heeft opgebouwd en zou graag deze reis met ze willen vervolgen. Voor mij en de leeftijd, die ik heb is het vooral zaak om mijzelf te ontwikkelen, vlieguren te maken en dat in een vertrouwde omgeving. Ik denk dat FC Skillz mij dat kan bieden en daarom kan ik niet wachten tot het nieuwe seizoen begint.”

Vlnr Terry Konings (voorzitter), Marcello van Veen en Oussama Bekkaoui (trainer)

,,We volgen Marcello al een tijdje en zijn overtuigd geraakt van de kwaliteiten, die hij ondanks zijn jonge leeftijd al met zich meebrengt. In de gesprekken met hem voelden we beiden aan, dat we iets voor elkaar konden betekenen. Marcello is jong, ambitieus, leergierig en dat zijn voor mij als trainer mooie profielen aan spelers om mee samen te werken, maar vooral om bij FC Skillz mee door te bouwen”, besluit Oussama Bekkaoui, hoofdtrainer FC Skillz.

Lees verder