Warming-up 5e klasse A/C: RAS zal handen vol hebben aan VCS

Semper Altius neemt het in 5C op tegen WIK. De Rijswijkers hebben zeven punten achterstand op koploper RAS en zullen met niets minder dan drie punten genoegen nemen in de strijd om de titel. Quick Steps is gastheer voor Toofan en RAS ontvangt het sterke VCS.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse A

SVO Buytenpark reist naar Hazerswoude voor de confrontatie met Bernardus. Het zal een lastig duel worden voor de Zoetermeerders. Bernardus neemt de derde plaats in en boekte afgelopen week een ruime zege op rvv Overschie. De Rotterdammers zijn nu de tegenstander van DVC. De Delftse ploeg zal mogelijkheden zien om in het uitduel voor een verrassing te kunnen zorgen.

Programma

Bernardus – SVO Buytenpark
Overschie – DVC

5e klasse C

VCS zorgde afgelopen week voor een knap resultaat door Quick Steps een nederlaag toe te brengen. Nu mag het team van trainer Cengiz Cerci (foto) de strijd aan gaan met lijstaanvoerder RAS. Het duel wordt gespeeld op het sportpark aan de Albardastraat,

Quick Steps lijkt een eenvoudige wedstrijd voor de boeg te hebben tegen laagvlieger Toofan, maar Semper Altius kwam vorig weekend niet verder dan een 2-2 gelijkspel op Ockenburgh. De Ster is omhoog aan het klimmen op de ranglijst en bindt nu de strijd aan met Wanica Star.

Programma

HPSV – Haagse Hout
REMO – HDV
RAS – VCS
Quick Steps – Toofan
De Ster – Wanica Star
Semper Altius – WIK

 

 

Lees verder