Warming-up 3e klasse A/B: Graaf Willem II VAC en Wilhelmus treffen laagvliegers

In 3A staat voor BSC’68 een lastig duel op het programma met Aarlanderveen als tegenstander. Koploper Graaf Willem II VAC (3B) stuit op degradatiekandidaat Full Speed. DWO is de tegenstander voor Wilhelmus.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

BSC’68 moet op Ons Nieuw Erf flink aan de bak tegen Aarlanderveen. Beide teams draaien mee in de top van de ranglijst. Aarlanderveen verspeelde afgelopen week drie punten in het duel met laagvlieger DoCoS en zal uit zijn op revanche. BSC’68 boekte een nipte zege op Altior.

3e klasse B

Zowel in de top als onderaan de ranglijst is het spannend en zijn de verschillen klein. Graaf Willem II VAC en Wilhelmus lijken de voornaamste kandidaten voor de titel. Op de Roggewoning is de ploeg van Jan de Jong jr. (foto) gastheer voor Full Speed, dat de voorlaatste positie inneemt. Ook Wilhelmus treft in eigen huis een staartploeg. DWO komt op bezoek. In beide wedstrijden staat er voor alle teams dus veel op het spel.

Net boven de rechtstreekse degradatieplekken vechten diverse teams voor hun leven. Met een zege kunnen meteen een aantal plaatsten winst geboekt worden. Concordia neemt het op tegen stadgenoot Ariston’80. De ploeg van trainer Wesley Zandstra kan bij winst op gelijke hoogte komen met de studenten. Blauw-Zwart, dat verrassend een ruime overwinning boekte op Graaf Willem II VAC, neemt het nu op tegen concurrent Laakkwartier.

Ook HMSH is nog niet veilig. De Haagse club speelt een pittig uitduel bij Schipluiden, dat op een derde plaats staat. PGS/VOGEL en Duindorp sv kunnen vooral omhoogkijken. Beide teams, die in de subtop staan, ontmoeten elkaar op Ockenburgh. Ook KMD en DSVP lijken zich weinig zorgen meer te hoeven maken. Dit duel wordt in Wateringen gespeeld.

 

 

 

 

Lees verder