Warming-up 4e klasse C (zat/zon): ‘Vruchtenbuurtderby’ tussen DUNO en ODB

ODB moet ‘ver reizen’ voor het duel tegen buurman DUNO. GDA en sv Loosduinen zinnen op revanche. Gaat GSC ESDO voor weer een grote overwinning? Voorschoten’97 gaat in zondag 4C uit van eigen kracht en hoopt op een overwinning tegen een tegenstander uit de hogere regionen. 

Tekst: Jay Jay de Vos van Steenwijk

4e klasse C (zaterdag)

Dit weekend staat de burenderby tussen DUNO en ODB op het programma. De teams van de trainers Kenneth Lamens (foto) en Patrick Demmers (ODB) draaien goed mee in 4C en hebben beide de punten hard nodig om mee te blijven doen voor de prijzen. sv Houtwijk ontvangt koploper GDA en de thuisploeg heeft dit seizoen al eens gewonnen van GDA en weet dat dit zaterdag weer mogelijk is. GDA daarentegen wil het gelijkspel van vorige week snel vergeten en hoopt zaterdag weer de vertrouwde drie punten te pakken. Zuidwest DH krijgt GSC ESDO op bezoek, dat vorige week een grote overwinning boekte op SVH. Datzelfde SVH hoopt op een beter resultaat tegen sv Loosduinen, zoals eerder dit seizoen toen het met 2-1 won. sv Loosduinen zint echter op revanche en is klaar voor de strijd. BMT speelt tegen hekkensluiter sv Madestein en loopt inmiddels bijna weer gelijk met het aantal gespeelde wedstrijden. De laatste wedstrijd dit weekend gaat tussen sv Erasmus en Quick, twee ploegen die al voor leuke verrassingen hebben gezorgd dit seizoen.

Programma

DUNO – ODB
Zuid West DH – GSC ESDO
sv Houtwijk – GDA
sv Loosduinen – SVH
BMT – sv Madestein
sv Erasmus – Quick (H)

4e klasse C (zondag)

Voorschoten’97 speelde afgelopen weekend gelijk tegen CTO’70. Dit weekend spelen de Voorschotenaren uit tegen TOG. TOG staat bovenaan, maar dat zegt niets. De vorige ontmoeting tussen deze twee teams eindigde namelijk in een gelijkspel.

 Programma

TOG – Voorschoten’97

Lees verder