Warming-up 2e klasse C: Michael Ros (SVC’08): ,,DONK levensgevaarlijk in omschakeling”

SVC’08 kan HVV en VUC de helpende hand toesteken door titelkandidaat DONK punten afhandig te maken. Koploper VUC mag de strijd aangaan met EMM’21 en bij HVV komt FC Oudewater op bezoek.

Tekst: Roland van der Linden

SVC’08 is geklommen naar de middenmoot, maar wacht nu een loodzware tegenstander. DONK, dat derde staat op de ranglijst, komt op bezoek in het Oostersportpark. SVC’08-trainer Michael Ros (foto) over het duel tegen DONK: ,,Het zal een lastige wedstrijd worden tegen een ploeg die levensgevaarlijk is in de omschakeling. Iets waar wij uit door geklopt werden. Daar moeten we nu zeker voor waken. Verder is het een ploeg die je wel laat voetballen.” Bij SVC’08 heeft Marco Mos deze week voorzichtig de groepstraining hervat en is ook Jesse Spaans op de weg terug. Voor beide spelers komt het duel tegen DONK te vroeg. SVC’08 zal op vrijdag en zaterdag kijken of sommige spelers met pijntjes wel of niet inzetbaar zijn.

Periodetitel

HVV kwam vorig weekend in het bezit van de tweede periodetitel door een zege op Olympia. De ploeg van trainer Mike de Geer heeft het vizier gericht op de titel. De achterstand op VUC bedraagt maar een punt. Zaterdag mag HVV proberen om FC Oudewater, dat in de gevarenzone staat, aan de zegekar te binden.

Lijstaanvoerder VUC krijgt bezoek van EMM’21. De fusieploeg uit Roelofarendsveen won vijf van haar zeventien wedstrijden. VUC kwam afgelopen week niet verder dan een gelijkspel in het uitduel bij Nieuwkoop. EMM’21 was Kagia met 2-0 de baas.

 

Lees verder