5e klasse A/C: REMO wint doelpuntenfestijn van HDV, ook DVC fors onderuit

DVC werd in 5A op een dikke nederlaag getrakteerd door RVV Overschie en ook SVO Buytenpark stond met lege handen na het duel met Bernardus. In 5C kwamen HPSV en Haagse Hout een gelijkspel overeen en won REMO van HDV in een duel met tien doelpunten.

5e klasse A

Bernardus – SVO Buytenpark

In Hazerswoude Rijndijk nam SVO Buytenpark een verrassende voorsprong tegen Bernardus dankzij een doelpunt van Gianni Jansen. Nog voor de thee kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. In de tweede helft maakte Bernardus het karwei vakkundig af en liep weg naar een 3-1 overwinning.

RVV Overschie – DVC

De Delftse ploeg had weinig in te brengen in het duel met de Rotterdammers. De thuisclub stapte met een 6-0 overwinning van het veld.

5e klasse C

HPSV – Haagse Hout

Haagse Hout ging de rust in met een 0-1 voorsprong door een treffer van Mido Chafai. In de tweede helft was opnieuw Chafai trefzeker voor het team van Roel Zandbergen (foto) en leek HPSV weer op een nederlaag af te stevenen. Niets was minder waar. Jair dos Santos Freitas en Andrea Buscema schoten de politiemannen naar een 2-2 eindstand. Beide teams ontvingen in het duel een rode kaart en de wedstrijd werd na de twee kaarten ook nog even gestaakt.

REMO – HDV

Op Sportpark de Verademing kregen de toeschouwers maar liefst tien treffers voorgeschoteld. REMO nam er zes voor haar rekening. Ibrahim Soliman (2x), Samir Offakir (2x), Idris en Taylor Schotte waren trefzeker voor de thuisploeg. Brayley Tweeboom was de gevierde man bij HDV met drie goals. Ook Ruwensley Bonfasia pikte zijn doelpuntje mee: 6-4.