3e klasse A/B: BSC’68 dichtbij eerste plaats, KMD onderuit tegen DSVP

In 3A leverde BSC’68 een prima prestatie door Aarlanderveen aan de zegekar te binden. Graaf Willem II VAC boekte een overwinning op Full Speed en ook medetitelkandidaat Wilhelmus was aan de winnende hand. DSVP klom naar een vierde plek door een zege op KMD.

Tekst: Roland van der Linden   |     Frank van Leeuwen (SportSnap.nl) & Marcel Kouwenhoven

3e klasse A

BSC’68 – Aarlanderveen

In het belangrijke duel met Aarlanderveen verzette BSC’68 veel arbeid en leverde veel strijd. Al na acht minuten opende Stijn van Leeuwen de score met een fraai schot in de kruising. Twintig minuten later kwam ook de 2-0 op het scorebord. Uit een hoekschop kopte Joep van Straalen binnen. De thuisploeg kreeg nog vier goede kansen, maar kon die niet verzilveren. In de tweede helft speelde BSC’68 het duel volwassen uit. In de 2-0 stand kwam geen verandering meer. Door de zege naderde BSC’68 Koudekerk tot op een punt. De koploper kwam tegen DoCoS niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

3e klasse B

KMD – DSVP

In Wateringen deed DSVP zeer goede zaken met een 1-3 overwinning op KMD, Het team van trainer Alex van der Harst klom door de zege naar de vierde plaats en doet volop mee voor een plek in de nacompetitie. In de eerste helft waren Rick de Bruijn en Joey Zonneveld scherp in de afwerking waardoor DSVP met een 0-2 voorsprong ging rusten. (Foto’s hieronder: Frank van Leeuwen)

Na de thee gooide Rick de Bruijn het duel op slot met de derde treffer van de ploeg uit Pijnacker. KMD kwam nog terug tot 1-3 dankzij Noah Wiezer, maar verder kwam de thuisploeg niet. (Foto’s onder: Marcel Kouwenhoven)

Graaf Willem II VAC – Full Speed

Een goed spelend Graaf Willem II VAC kwam na een half uur spelen op 1-0 door een treffer van Jacky Adam. Vijf minuten voor het rustsignaal kreeg Full Speed een strafschop, maar doelman Milco Vermeer liet zich niet verschalken. In de tweede helft was de thuisploeg de bovenliggende partij en kwam uit een benutte strafschop van Brian de Jong op 2-0. Het slotakkoord was voor Luuk Evenhuis die voor de 3-0 eindstand zorgde.

Wilhelmus – DWO

Op eigen veld had Wilhelmus het niet makkelijk tegen DWO ondanks een vroege openingstreffer van Bas Koolmees die een mooie aanval goed afrondde. Halverwege de eerste helft trok DWO de stand gelijk via Kaël Zulu: 1-1. In de 32e minuut had Wilhelmus alweer een voorspring te pakken. Noah Saridjojo scoorde een fraaie treffer. In het vervolg van het duel werd er niet meer gescoord.

(Klik op SportSnap.nl voor meer foto’s van KMD-DSVP)