4e Divisie B: RKAVV vecht zich terug uit verloren positie

Op de Kastelenring heeft RKAVV net voor tijd een verdiend punt gehaald tegen koploper ASWH. Na een 0-2 achterstand bij rust, werd het uiteindelijk in blessuretijd 2-2.

Tekst: Do Horta

De wedstrijd begon met twee afwachtende teams. De thuisploeg probeerde voetballend naar voren te spelen en de tegenstander deed het met lange ballen en de snelheid van de buitenspelers. Toch was het RKAVV dat de betere momenten had voor het doel van ASWH. Na veertig minuten was er dan toch nog een moment van onachtzaamheid bij een vrije trap van ASWH. Aanvoerder Edon Fetahi, met een RKAVV-verleden, kreeg de bal toevallig voor zijn voeten en rondde beheerst af: 0-1. Even later verdubbelde ASWH de marge tot 0-2 door wederom een misverstand achterin, waar Genridge Prijor van ASWH van proditeerde.

In de rust is waarschijnlijk het nodige gezegd in de kleedkamer, want binnen een paar minuten na rust was het Yani Bouras, die de aansluitingstreffer maakte: 1-2. RKAVV gaf weinig weg en ASWH speelde vooral op de omschakeling, echter zonder gevaar te stichten. Het venijn zat in de staart. In blessuretijd kreeg RKAVV loon naar werken. De bal werd na een corner door Yani Bouras doorgekopt en door Remco Overdevest langs de keeper geschoten: 2-2.

(Foto’s: Orange Pictures)

 

Lees verder