O23 3C/3D: Alleen FC Zoetermeer kan winst pakken, HVV onderuitO23 3C/3D: Alleen FC Zoetermeer kan winst pakken, HVV onderuit

Er viel niet veel te lachen voor de regioteams in derde divisie. Graaf Willem II VAC leed een zware nederlaag tegen Rijnsburgse Boys en HVV kreeg klop van EMM’21. DSO hield de schade tegen koploper XerxesDZB beperkt tot een kleine nederlaag. FC Zoetermeer was wel aan de winnende hand. FC ’s-Gravenzande werd met 1-0 verslagen.

Tekst: Roland van der Linden

3e divisie C

Graaf Willem II VAC O23 – Rijnsburgse Boys O23

Graaf Willem II VAC was geen partij voor koploper Rijnsburgse Boys. Op de Roggewoning kreeg de thuisploeg maar liefst zes treffers om de oren. Door de 0-6 nederlaag blijft Graaf Willem II VAC op de zesde plaats steken.

HVV O23 – EMM’21 O23

Op De Diepput moest HVV het hoofd buigen voor EMM’21. De fusieclub uit Roelofarendsveen vertrok naar huis met een 0-2 overwinning op zak.

3e divisie D

FC Zoetermeer O23 – FC ‘s Gravenzande O23

In een gelijkopgaand duel bond FC Zoetermeer de Westlanders aan de zegekar. Pas na een kwartier in de tweede helft kon de thuisploeg de enige treffer van de wedstrijd scoren. Jonas van der Hemel schoot de ploeg van trainer Ferdy Macnack (foto) naar een 1-0 zege.

XerxesDZB O23 – DSO O23

De Zoetermeerders waren niet in staat voor een verrassing te zorgen in de strijd met koploper XerxesDZB. DSO bood wel knap tegenstand en hoefde na een 0-0 ruststand, maar met 1-0 het hoofd te buigen.

 

 

Lees verder