Yorick de Looff (TAC’90) keert terug bij RVV Blijdorp

De Technische Commissie van Blijdorp is heel content, dat Yorick de Looff (foto)na een uitstapje van slechts één seizoen weer het wit-zwart van RVV Blijdorp zal gaan dragen komende voetbaljaargang. Yorick de Looff komt over van eersteklasser TAC’90 en is overal inzetbaar in de voorste linie.

Yorick de Looff is onderdeel geweest van het allereerste Blijdorp-jeugdteam en heeft daarna de gehele jeugd doorlopen. Zijn teller in het eerste elftal stond op 78 officiële wedstrijden, totdat hij bekend maakte om de overstap te wagen naar een hoger niveau. Na een erg leerzaam jaar, waarin het Yorick inmiddels is gelukt om regelmatig een basisplaats te veroveren, heeft hij toch besloten om terug te keren naar de club waar het voor hem allemaal is begonnen.

Meebouwen

Gevraagd naar wat precies de doorslag gaf om weer voor RVV Blijdorp te kiezen, antwoordde De Looff: ,,Ik wil graag verder meebouwen aan de toekomst van de club. Ik sta achter de weg, die de club de afgelopen jaren is ingeslagen en ik wil graag onderdeel zijn van en meehelpen om de gestelde doelen te bereiken.”

Lees verder