HBS versterkt zich met Marco Mos en doelman Jurrian Jouvenaar

Vierde Divisionist HBS heeft zich inmiddels voor het seizoen 2024-2025 versterkt met een centrale verdediger en een doelman. Het gaat om Marco Mos, die van SVC’08 naar de Bosjes van Pex terugkeert en Jurrian Jouvenaar die van FC ’s-Gravenzande overkomt.

Marco Mos (22) voetbalde in de jeugd bij Scheveningen, onder meer bij de O17. In 2020 maakte hij de overstap naar HBS, waar hij in de O19 en O23 speelde en onder trainer Bas Steffens regelmatig met het eerste meedeed. In het seizoen 2022-2023 haalde trainer Ekrem Kaya de linksbenige centrale verdediger definitief naar de selectie. Aan het eind van het seizoen vertrok Marco Mos naar SVC’08, maar hij heeft zelf de wens geuit om komend seizoen terug te keren naar de club die voor hem “als thuis” voelt.

Doelman

Voor het seizoen 2024-2025 trok HBS ook een nieuwe keeper aan in de persoon van Jurrian Jouvenaar (foto). De 25-jarige Jouvenaar speelde vanaf de jeugd acht jaar bij ADO Den Haag, gevolgd door twee jaar Forum Sport en vier jaar FC ’s-Gravenzande. Ook kwam hij uit voor Oranje O18. De 1,84 m lange Jurrian Jouvenaar is tweebenig. Op dit moment telt de selectie van HBS de keepers Luc Vurens en Anouar Azhoum.

Lees verder