Haagse futsal eredivisionist bouwt aan toekomst: Lancering Jong zvv Den Haag Vrouwen feit

In de studio van de populaire radiozender Girlpower Radio heeft ZVV Den Haag bestuurslid Hans Agte afgelopen dinsdagavond in het sportprogramma ‘Gelijkspel’ een primeur bekendgemaakt! 

Agte kon na maandenlang stilzwijgen eindelijk via de ether bekendmaken, dat vanaf seizoen 2024-2025 een team is geformeerd van futsaltalenten. Na een groot aantal gehouden futsalclinics zijn talentvolle speelsters uit de Haagse regio geselecteerd voor het nieuwe talententeam: JONG ZVV Den Haag Vrouwen.

De speelsters van dit nieuwe team komen voort uit het futsalclinictraject, dat in de afgelopen maanden door hoofdtrainer René Havermans in samenwerking met de veldclubs DSO, Berkel, DSVP, Forum Sport en Wippolder is opgezet. Trainer/coach van dit Jong zvv Den Haag is Jeroen Blommaert.

Hans Agte: ,,Vanuit zvv Den Haag is de ambitie en het ultieme doel om een representatief jeugdteam te hebben bij de vrouwen. Ze moeten dit jaar leren hoe het er in een futsaltopsportomgeving aan toegaat. Zodat de stap naar de eredivisie soepel verloopt. Ik verwacht dat wij de meiden dusdanig kunnen helpen in hun ontwikkeling zodat zij betere speelsters worden. Dat ze voelen dat zvv Den Haag in hen gelooft”, sluit Agte af.

Jong zvv Den Haag Vrouwen gaat in seizoen 2024-2025 uitkomen in de 1e klasse / hoofdklasse KNVB Futsal Vrouwen.

 

Lees verder