Warming-up 3D: Zware opponenten voor MVV’27 en Lyra

HVC’10 kan haar eerste plaats verstevigen als de Hoekse ploeg het thuisduel met Kethel-Spaland winnend kan afsluiten. Lyra neemt het op tegen Excelsior’20, dat op een tweede plaats staat en MVV’27 gaat langs bij Rhoon, dat de derde positie inneemt.

Tekst: Roland van der Linden

HVC’10 boekte afgelopen week een mooie 1-3 overwinning op het Vlaardingse CWO. Nu komt middenmoter Kethel-Spaland op bezoek op het sportpark de Rondgang. Met een overwinning ziet HVC’10 de tweede klasse weer iets dichterbij komen.

Helpen

Lyra, de formatie van trainer Martin de Mooij (foto) kan HVC’10 een handje helpen door de grootste concurrent van de koploper punten afhandig te maken. Lyra is kansrijk in het duel met Excelsior’20, dat haar laatste vier duels verloor. Ook Lyra liet de afgelopen maand punten liggen in duels met laagvliegers.

Verdedigen

Ook MVV’27 is aan een overwinning toe na nederlagen tegen HVC’10 en Victoria’04. Tegenstander Rhoon zal zich met hand en tand verdedigen in de strijd om een plek in de nacompetitie. Het belooft een mooi duel te worden voor de formatie van trainer Hakan Copur in Rhoon.

Naaldwijk is de laatste drie weken aan een opmars bezig en staat nu op een veilige positie. Een uitoverwinning op Meeuwenplaat, dat in de gevarenzone staat, brengt de Naaldwijkers dichter bij lijfsbehoud.

Lees verder