Warming-up 3A/3B: Kelderkraker tussen Full Speed en Laakkwartier

Wilhelmus moet in Pijnacker een lastige klip omzeilen in de titelstrijd. DSVP is de tegenstander voor de Wespen. Graaf Willem II VAC  neemt het op tegen Duindorp sv. Onderaan de ranglijst gaat Full Speed de strijd aan met Laakkwartier en neemt Concordia het op tegen Blauw-Zwart.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

BSC’68 heeft zich volledig herpakt na een mindere periode en doet weer volledig mee in de strijd om het kampioenschap. Na de promotie van afgelopen seizoen vormt RVC’33 het volgende obstakel in de strijd om de titel met Koudekerk.

3e klasse B

Lijstaanvoerder Graaf Willem II VAC mag zich opmaken voor een lastig duel. Op Houtrust is Duindorp sv de tegenstander. De thuisploeg van trainer Martin Abbenhuis won acht van haar achttien duels en verloor er net zoveel. Wilhelmus volgt de koploper op twee punten en heeft een zwaar uitduel voor de boeg bij DSVP, dat de laatste weken goed op dreef is en een flinke sprong op de ranglijst heeft gemaakt.

Klein

Onderaan de ranglijst zijn de verschillen zeer klein. DWO bezet nu de laatste plaats. Na de nederlaag tegen Wilhelmus staat ook komend weekend een duel tegen een topploeg op het programma. Schipluiden reist af naar Zoetermeer. Full Speed zal de kansen moeten grijpen in het duel met concurrent Laakkwartier, dat het hetzelfde doel zal hebben.  Dit geldt ook voor Blauw-Zwart en Concordia die elkaar in Wassenaar ontmoeten.

Gevarenzone

HMSH bevindt zich ook in de gevarenzone. De equipe van trainer Faizel Soekhai (foto) gaat in eigen huis de strijd aan met PGS/VOGEL, dat het vizier op de nacompetitie gericht heeft. Ariston’80 klom van de onderste regionen naar een plek in de middenmoot. Een zege op KMD zou voor de studenten een flinke stap op weg naar handhaving opleveren.

Lees verder