Warming-up 4e klasse C (zat/zo): Laat GDA iedereen achter zich?

Voorschoten’97 gaat zich herpakken in 4C (zondag) na het verlies van afgelopen weekend en focust zich op nieuwe tegenstander. ODB ontvangt sv Erasmus na het verlies van de vruchtenbuurtderby, waarvan winnaar DUNO afreist naar GSC ESDO. GDA en BMT ontmoeten elkaar weer op sportpark Madestein. SVH en sv Zuid West kunnen de punten goed gebruiken en Quick en sv Houtwijk hopen beide op winst nadat vorige duel in remise eindigde. 

Tekst: Jay Jay de Vos van Steenwijk

4e klasse C (zat)

ODB ontvangt dit weekend sv Erasmus. Beide teams slaagden er afgelopen speelronde niet in om te winnen en hopen deze speelronde op drie punten, de vraag is alleen wie de drie punten meeneemt. sv Loosduinen mag op bezoek bij sv Madestein. sv Madestein heeft afgelopen weekend een sterke wedstrijd neergezet tegen BMT, maar het was niet voldoende en ging BMT er met de winst vandoor. Wie weet slaagt sv Madestein er tegen sv Loosduinen wel in om de drie punten te pakken. BMT speelt een uitwedstrijd tegen het team van trainer Robin den Dulk (foto), koploper GDA. De vorige keer dat deze twee teams elkaar ontmoeten werd het een gelijkspel. GSC ESDO verloor van een sterk Zuid West DH en hoopt nu tegen DUNO revanche te kunnen nemen. DUNO is nog aan het nagenieten van de winst van de vruchtenbuurtderby en hoopt na zaterdag ook een feestje te vieren. SVH ontvangt later op de middag Zuid West DH. Beide clubs staan in punten dicht bij elkaar, SVH kan over Zuid West DH heen gaan en de bezoekers kunnen daarentegen weer uitlopen. De laatste wedstrijd van die dag gaat tussen Quick en sv Houtwijk op Nieuw Hanenburg. De vorige ontmoeting tussen beide teams eindigde in een remise.

Programma

ODB – sv Erasmus
sv Madestein – sv Loosduinen
GDA – BMT
GSC ESDO – DUNO
SVH – Zuid West DH
Quick (H) – sv Houtwijk

4e klasse C (zon)

Voorschoten’97 heeft tegen de nummer twee, TOG, afgelopen weekend nipt verloren. Zondag spelen de Voorschotenaren weer thuis tegen Rivierwijkers, dat één puntje onder de gastheren staat.

Programma

Voorschoten’97 – Rivierwijkers

Lees verder