Warming-up 1e klasse C: Spanning te snijden in zowel kop- als staartgroep

Het blijft ongemeen spannen in de eerste klasse C, zowel bovenin, als in de onderste regionen. Ook aan kop is het wekelijks stuivertje wisselen. Wippolder is nu, na de 1-2 winst vorig weekend op LFC, de koploper. Mede omdat FC Skillz bij VELO niet verder kwam dan een 0-0 gelijkspel bij VELO.

Tekst: Ton Beije

Wippolder is zaterdag gastheer van RKDEO, dat op slechts drie punten staat van de Delftenaren. De ploeg uit Nootdorp van vertrekkend trainer Wesley Epskamp kwam een week terug thuis tegen Valken’68 niet verder dan 0-0. De punten zijn dus duur zaterdag op sportpark Pauwmolen.

Wachtkamer

FC Skillz moet in de wachtkamer, het is – omdat een oneven aantal clubs speelt in deze eerste klasse C, vrij. Forum Sport, ook nog volop in de race voor de titel, krijgt het Leidse LFC op bezoek. De mannen van trainer Bas Steffens (foto) mogen geen averij oplopen. Ook Voorschoten’97, dat twee duels achterligt, is nog niet uit beeld bovenin. De ploeg van trainer Jeffrey Frijters speelt uit tegen TAC’90, dat juist onderin de punten nog goed kan gebruiken.

Flow

Die Haghe komt op Ockenburg binnen de lijnen tegen VELO. De formatie van trainer Marcel Koning kan zich eigenlijk geen puntverlies veroorloven, want hekkensluiter sv Nootdorp is tot op een punt genaderd. sv Nootdorp heeft overigens ook geen gemakkelijke wedstrijd voor de boeg, want het gaat op bezoek bij Valken’68, maar het team van het trainersduo Jeroen Struijs en John Karelse zit momenteel in een goede flow.

Revanche

sv Den Hoorn is zeker ook nog niet veilig en ziet sv Honselersdijk op bezoek komen. Het Westlandse team van trainer Pim van der Hoorn zal zich graag willen revancheren voor het verlies van vorig weekend thuis tegen TAC’90.

Lees verder