Warming-up 4e Divisie: Claudio Houtman (DSO): ,,Er breken nu acht finales aan”

Vierde Divisionist DSO speelt zaterdag voor eigen publiek om half drie tegen Capelle. Voorafgaande aan het duel hebben er deze week verschillende gesprekken met spelers plaatsgevonden.

,,Iedereen moet zich realiseren dat er acht finales aanbreken”, zegt Claudio Houtman (foto) namens de technische staf. ,,Deze week hebben we in groepsverband dan ook de videobeelden intensief teruggekeken van het duel van afgelopen weekeinde tegen Westlandia. Op duidelijke wijze hebben we als staf onze conclusies hieruit richting de spelers naar voren gebracht. Op dit niveau worden onoplettendheden tenslotte meteen afgestraft”.

Extra motivatie

,,Tijdens de trainingen werd het weliswaar meteen opgepakt, maar dat moet ook zaterdag in de wedstrijd tegen Capelle gaan gebeuren”, vervolgt Claudio Houtman. ,,Ik proef een bepaalde extra motivatie die ons zaterdag kan gaan helpen. Dit zal nodig zijn, want Capelle heeft een sterk elftal, dat in staat is om veel druk naar voren te zetten. We hopen op veel toeschouwers, want in deze fase van de competitie gaat het er nu echt om”.

Schorsing

Doelman Sven Wolsheimer zit tegen Capelle een schorsing uit. Jelle Giltaij is niet fit genoeg om mee te doen. Walid Kadri speelt met O23 mee om wedstrijdritme op te doen. Koen Jongejan is geblesseerd.

DSO is in de Vierde Divisie B hekkensluiter met 17 uit 22. VOC staat daar boven met 20 uit 22. Heerjansdam is derde van onderen met 22 uit 21. RVVH heeft hetzelfde puntenaantal.

Lees verder