HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN

Dit weekend een volledig programma in het betaalde- en amateurvoetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voeten zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan speciale duels.

ZATERDAG

Willem II O21-ADO Den Haag O21, Scheveningen-AFC, TOGB-Kloetinge, FC ’s-Gravenzande-Heerjansdam, sc Feyenoord-RKAVV, Forum Sport-LFC, Die Haghe-VELO, TAC’90-Voorschoten’97, Wippolder-RKDEO, Nieuwkoop-SVC’08, Alphia-HVV, Olympia-VUC, Vitesse Delft-Oliveo, Westlandia-sc Monster, Duindorp SV-Graaf Willem II VAC, GDA-BMT en Quintus-SEP.

ZONDAG

ADO Den Haag-sc Heerenveen (vrouwen), Baronie-Quick en HBS-VOC.

In totaal weer 20 wedstrijden, waar Haaglanden Voetbal acte de presence geeft. Dat betekent, dat wij uitgebreid aandacht schenken aan bovengenoemde wedstrijden. Maar ook een overzicht (en uitslagen) van alle andere oefenduels. De tussenstanden zijn – voor zover mogelijk – zaterdag- en zondagmiddag vanaf 14.00 uur in te zien in onze LiveScores.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal.

Lees verder