5e klasse C: Quick Steps verspeelt punten bij WIK, nipte zege Haagse Hout

In de strijd om de bovenste plaatsen liet Quick Steps dure punten liggen in het uitduel bij WIK. Semper Altius was wel aan de winnende hand. Bij Wanica Star werd een 2-4 victorie geboekt. Haagse Hout troefde De Ster af.

Haagse Hout – De Ster

Op het Vlamenburg was de thuisploeg net te sterk voor concurrent De Ster. De ploeg van trainer Roel Zandbergen won het duel met 1-0 door een treffer van Reggie Genoveva in de tweede helft. Haagse Hout passeerde door de winst De Ster op de ranglijst en staat nu op een zesde positie.

Wanica Star – Semper Altius

De Rijswijkers gingen met een 1-3 voorsprong de rust. Namens Semper Altius waren Roger van den Bosch, Tony van der Weerd en Gino Koss scherp in de afwerking. In de tweede helft zorgde Arend Baljion vanaf elf meter voor een 1-4 stand. Het slotakkoord was voor Wanica Star, waardoor de eindstand 2-4 werd. Door deze zege klom Semper Altius naar een tweede positie. De thuisploeg eindigde het duel met negen spelers op het veld na twee keer direct rood.

WIK – Quick Steps

In het Zuiderpark gingen de teams van WIK en Quick Steps gelijk op in de eerste helft en bereikten de rust zonder te scoren. Quick Steps kwam beter uit de kleedkamer na de thee, maar zag de meeste van haar doelpogingen strandden op de uitstekende doelman van WIK. Stan van den Berg kon het net wel vinden voor de formatie van trainer Ronald Freen (foto). WIK toonde veerkracht en kwam nog op gelijke hoogte door Roberto Adam: 1-1.