3e klasse B: Full Speed laatste na nederlaag tegen Laakkwartier

DWO baarde opzien met ruime overwinning op Schipluiden. De Zoetermeerders deden de laatste plaats over aan Full Speed, dat zich gewonnen moest geven tegen Laakkwartier. Wilhelmus won in Pijnacker van DSVP en HMSH was net te sterk voor PGS/VOGEL.

DSVP – Wilhelmus

Een opportunistisch spelend DSVP moest zich op eigen veld gewonnen geven in het topduel met Wilhelmus. Namens de bezoekers scoorde Josh Smart na een fantastische actie de verdiende 0-1. Een goal van Mika Lommers werd daarna nog afgekeurd. In een slotoffensief van DSVP bleef doelman Sergio Veugelers en zijn verdediging sterk overeind: 0-1. Wilhelmus staat nu in punten gelijk met koploper Graaf Willem II VAC.

DWO – Schipluiden

Schipluiden had tegen DWO een totale offday en speelde haar slechtste wedstrijd van het seizoen. Schipluiden verzuimde in het eerste half uur te scoren, waarna de Zoetermeerders zeer effectief waren in de omschakeling. Kurtley de Windt, ⁠Kael Zulu en Chadion Melfor (foto) schoten DWO naar een 3-0 zege. De wedstrijd stond onder leiding van de prima fluitende Carli van Booma.

HMSH – PGS/VOGEL

De wedstrijd tussen de twee Haagse teams leek lang op een doelpuntloos gelijkspel af te stevenen. Een minuut voor het eindsignaal greep HMSH alsnog een broodnodige overwinning. Rodensio Frederik bezorgde HMSH een belangrijke 1-0 overwinning in de strijd tegen degradatie.

Full Speed – Laakkwartier

De Delftse ploeg zakte naar de laatste plaats na een nederlaag tegen Laakkwartier. De bezoekende ploeg van trainer Giovanni Linnenbank ging de rust in met een 0-2 voorsprong. Hamza Boukhari en Kai Muusers waren trefzeker namens Laakkwartier. In het tweede bedrijf gooide Timon Nunez het duel op slot na de derde treffer van de Hagenaars. Full Speed kwam nog terug tot 1-3, maar daar bleef het bij.