1e klasse C: sv Nootdorp verrast Valken’68, Honselersdijk langs Den Hoorn

sv Nootdorp boekte haar tweede overwinning op rij. Na de zege op Valken’68 heeft sv Nootdorp alle kansen nog op handhaving. sv Honselersdijk was sv Den Hoorn de baas en nestelde zich in de subtop.

Valken’68 – sv Nootdorp

In Valkenburg deed sv Nootdorp bijzonder goede zaken. Tegen de hoogvlieger pakten de bezoekers in de blessuretijd een verrassende 0-1 overwinning.  Door de zege deed sv Nootdorp de laatste plaats over aan Die Haghe.

sv Den Hoorn – sv Honselersdijk

In een gelijk opgaande de eerste helft creëerden beide ploegen een paar kansen. sv Den Hoorn deed dit vanuit omschakeling en sv Honselersdijk vooral vanuit standaardsituaties. Vince van Hagen was dichtbij de 0-1, maar bal werd door een sv Den Hoorn-verdediger van de lijn gehaald.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. De thuisploeg was gevaarlijk vanuit de counter en ook de bezoekende ploeg van trainer Pim van der Hoorn (foto) had een aantal goede aanvallen. Uit een vrije trap vanaf de zijkant kon Nigel Hendriks de Westlanders op een 0-1 voorsprong zetten. Tien minuten voor het eindsignaal stelde Niels van Wingerden met een mooie diepe bal Djehnairo Holder in staat om goed af te ronden en boekte een scherp en fel sv Honselersdijk een knappe 0-2 overwinning