4e klasse C (zon): Voorschoten’97 komt gelijkspel overeen met Rivierwijkers

Op Sportpark Adegeest kwam Voorschoten’97 niet verder dan een gelijkspel tegen medelaagvlieger Rivierwijkers. Voorschoten’97 staat dankzij het punt net boven de gevarenzone, maar zal de komende weken flink aan de bak moeten om degradatiewedstrijden te voorkomen.

Bryan Hilders opende na vijfentwintig minuten spelen de score namens Voorschoten’97. Een kwartier later kwam de ploeg uit Utrecht uit een volgens Voorschoten’97-trainer Denis Luhulima (foto) onterechte strafschop op gelijke hoogte: 1-1.

In de tweede helft kwam Voorschoten’97 al snel weer op voorsprong. Na een hoekschop scoorde Glenn Mulder, maar kort daarna viel de 2-2. De teams bleven daarna gelijk opgaan en er werden weinig grote kansen weggegeven. Even voor het eindsignaal was een voorzet net te hard voor Nathan Broughton. De goed ingevallen speler kwam een teenlengte tekort voor de winnende treffer. Het sportieve duel eindigde dus in 2-2.